Ingredience 2

Produkty péče o pleť a péči o vlasy společnosti Green Angel jsou pečlivě zpracovány s použitím následujících 4 přirozených skupin složek:

Úžasné formulace Green Angels odborně kombinují „Thalassoterapii“ s „Aromaterapií“ a posilují individuální vlastnosti těchto složek

Organické irské mořské řasy 

Bez výjimky všechny irské přípravky pro péči o pleť Green Angel jsou plné vitamínů, minerálů, jódu, stopových prvků a železa spolu s mořskou levandulí, která má výjimečné vlastnosti. 

Organické esenciální oleje

jsou extrahovány z bylin, květin, pryskyřic, dřevěných vláken a kořenů rostlin. Jsou to destilované kondenzace vytvořené průchodem páry rostlinným materiálem; výsledné tekutiny jsou těkavé esence s molekulami tak malými, že mohou proniknout vrstvami kůže. Vzácné esenciální oleje zahrnují, Neroli, Kadidlo a Jasmine.

Organické botanické oleje

zahrnují arganový olej, mandlový olej, hroznový olej, avokádový olej, vlašský olej, slunečnicový olej a kokosový olej. Mají neuvěřitelné vlastnosti; Arganový olej je evropskými ženami označován jako tekuté zlato díky četným kosmetickým účelům a úžasným výhodám. Organické extrakty z botanických rostlin jsou dokonalým doplňkem receptur na péči o pokožku a vlasy od Green Angel.

Organické esenciální oleje

jsou extrahovány z bylin, květin, pryskyřic, dřevěných vláken a kořenů rostlin. Jsou to destilované kondenzace vytvořené průchodem páry rostlinným materiálem. Výsledné tekutiny jsou těkavé esence s molekulami tak malými, že mohou proniknout vrstvami kůže. Vzácné esenciální oleje zahrnují, Neroli, Kadidlo a Jasmine.

Jednotlivé ingredience:

Extrakt z řas

Extrakt z řas je směs různých druhů mořských řas v bázi glycerinu. Extrakt z řas vyživuje pokožku a vlasy vitamíny a minerály a chrání pokožku před antioxidačním stresem. Má také vlastnosti prevence vrásek a hydratuje pokožku. Je to bezbarvá, viskózní kapalina bez zápachu. Je rozpustný ve vodě.

Extrakt z listů Aloe Vera

Aloe Vera je skvělý lék na kůži. Uklidňuje, vyživuje, hydratuje a pomáhá regenerovat novou kožní tkáň. Udržuje pokožku pružnou tím, že dodává buňkám kyslík – což zase zvyšuje sílu a syntézu kožní tkáně. Vytváří ochrannou bariéru kolem bolavých a bolavých kloubů a svalů. Má velmi chladivý účinek na záněty. Používá se k léčbě různých kožních stavů – popálenin, zánětů, ran.

Olej z meruňkových jader

Olej z meruňkových jader je skvělý základový olej, který umožňuje, aby se esenciální oleje na pokožce šířily mnohem snadněji. Je lehký a na rozdíl od některých olejů, které zůstávají na povrchu kůže, se meruňkový olej snadno vstřebává, aniž by zanechal mastný zbytek. Obsahuje vitamín A a E, zklidňuje pokožku a navrací vlhkost zpět do dehydratované pokožky, která uvolňuje suchost a svědění. Je to velmi dobré pro ochranu citlivé pleti.

Aqua

Voda se používá ve formulaci prakticky každého typu kosmetického a osobního výrobku. Lze ho nalézt v pleťových vodách, krémech, koupelích, čisticích prostředcích, deodorantech, make-upu, hydratačních přípravcích, výrobcích pro ústní hygienu, výrobcích pro osobní hygienu, výrobcích pro péči o pleť, šamponech, vlasových kondicionérech, holicích přípravcích a opalovacích výrobcích. Voda je primárně používána jako rozpouštědlo v kosmetice a výrobcích pro osobní péči, ve kterých rozpouští mnoho složek, které dodávají výhody pro kůži, jako jsou kondicionéry a čisticí prostředky. Voda se také používá k vytvoření emulzí, ve kterých jsou olejové a vodní složky produktu kombinovány za vzniku krémů a lotionů. Ty jsou někdy označovány jako emulze olej ve vodě nebo jako voda v oleji v závislosti na poměrech olejové fáze a vodné fáze.

Arganový olej

Arganový olej se lisuje z ořechu ovoce stromu Argan. Tento strom se nachází pouze v omezeném prostoru v Maroku, a proto je olej poměrně vzácný. Strom Argan roste na výšku asi 35 stop a žije asi 150 – 200 let a nezačne produkovat ovoce až do jeho 30 – 50 let. 

Horská koza, nazvaná koza Tamri, jí plody stromu Argan. Kozy vylézají na strom, aby se dostali k oříšku, a někdy může být v jednom stromě mnoho koz současně. 

Kozí trus, s osivem zcela nestráveným, pochází od producentů arganového oleje a olej je vylisován z nestráveného ořechu. Zatímco tento postup byl praktikován po mnoho let, dnes existují někteří výrobci arganového oleje, kteří produkují ropu bez pomoci koz.

Evropské ženy ji nazývají tekutým zlatem kvůli mnoha kosmetickým účelům. Pomáhá chránit pokožku před předčasným stárnutím. To je velmi dobré pro pružnost kůže, zpřísnění a tónování to. Osvěžuje a zjemňuje a velmi dobře působí na podráždění kůže. Jemně zklidňuje a pomáhá snižovat bolest. Dobré pro sportovní úrazy, revmatismus, artritidu.

Včelý vosk

Při stavbě voštiny včely vylučují substanci bohatou na živiny zvanou včelí vosk, kterou produkují včely. Vosk je vylučován z voskových žláz na spodní straně břicha včela a je formován do šestistranných buněk, které jsou naplněny medem, pak opatřeny větším množstvím vosku. Když je med sklízen, musí být z každé buňky ve tvaru šestiúhelníku odstraněna horní vrstva vosku, která zakrývá buňky. 

V lidovém lékařství, včelí vosk je používán jako antiseptikum k léčbě zranění a odstranit voskové čepice vytvořené v lidském uchu. Používá se také k léčbě různých onemocnění ucha a ke zlepšení sluchu.

Čistý včelí vosk je jedním z dokonalých produktů přírody a je využíván v celé řadě produktů péče o pleť, což zlepšuje stav kůže. Úplně netoxický včelí vosk je známý svými léčivými vlastnostmi. Nealergický, včelí vosk také udržuje opalovací krém s jeho vodoodpudivými vlastnostmi, kombinuje se dobře s více složkami, nabízí pružnost a poskytuje větší stálost na povrchu kůže nebo rtů. Téměř šedesát procent produkce včelího vosku se dnes používá v kosmetice.

Je vynikajícím změkčovadlem a podporou pro zvlhčovače, včelí vosk poskytuje ochranný účinek pokožky neokluzivního typu, dává konzistenci emulzím a olejovým gelům a posiluje působení detergentů. Může být používán mnoha způsoby: to dělá nádherné balzámy na rty, krémy na ruce, krémy na ruce, zvlhčovače. Je nepropustný pro vodu a není ovlivněn plísní.

Suchá, drsná kůže může těžit z krémů, pleťových vod nebo mýdel, které obsahují tento včelí vosk. Když je včelí vosk přidáván do přípravků pro péči o pleť, působí jako změkčující látka, navazuje vlhkost na pokožku a utěsňuje ji. Výsledkem je, že podporuje buňky a chrání pokožku před škodlivými faktory prostředí.

Včelí vosk také obsahuje vitamin A, který je prospěšný při změkčení a hydrataci suché pokožky a při rekonstrukci buněk.

Bentonitový jíl

Bentonitové léčivé jíly byly kulturami používány v průběhu historie pro jejich živiny a pomáhaly zbavit tělo toxinů. Mnoho zvířat se také obrátí k jídlu a hlíně, aby pomohlo odstranit jedy z jejich systémů nebo v době nemoci nebo úzkosti. 

Bentonit, také označovaný jako Montmorillonit, je jedním z nejúčinnějších a nejúčinnějších léčivých jílů. Bentonit lze použít externě jako hliněný obklad, bahenní zábal nebo v lázních a v receptech pro péči o pleť. Kvalitní Bentonit je šedá krémová barva. Má velmi jemný, sametový vzhled a je bez zápachu a bez skvrn. 

Bentonitový jíl se skládá ze starého sopečného popela. Název pochází z největšího známého ložiska Bentonitové hlíny ve Fort Bentonu ve Wyomingu.

Bentonitový jíl je unikátní hlína díky své schopnosti vyrábět „elektrický náboj“ při hydrataci. Při kontaktu s tekutinou se mění jeho elektrické komponenty, což jí dává schopnost absorbovat toxiny. Bentonit je známý svou schopností absorbovat a odstraňovat toxiny, těžké kovy, nečistoty a chemikálie.

Benzinový olej

Benzinový olej má sladkou, teplou a vanilkovou vůni a má zlatavě hnědou barvu, s viskozitou podobnou melasu. Tento pryskyřičný olej má velký uklidňující a povznášející účinek. Pomáhá posilovat oběh a zároveň zvyšuje pružnost pleti, zklidňuje zarudnutí, svědění a podráždění. 

To bylo používáno Ve starověkých civilizacích, původ je ze stromů rostoucí v Javě, Sumatra a Thajsko, které rostou až 8 metrů (20 stop). Hluboké řezy se provádějí v kmeni stromu, ze kterého vyzařuje šedavě zbarvená míza. Když se pryskyřičná hrudka stane tvrdou a křehkou, sebere se z kůry. 

Účinek, který má na kůži, je zlepšení pružnosti, pomoc při popraskané kůži a zároveň pomáhá při hojení ran a ran a zároveň snižuje zarudnutí, podráždění a svědění.

Benzinový olej lze použít ve směsi masážních olejů, nebo ředit v lázni na pomoc s obecnými bolestmi. Slabý oběh bude také těžit z tohoto oleje, stejně jako ztuhlé svaly. Má také uklidňující účinek a pomáhá zmírňovat deprese. 

Ve směsi s krémem nebo mýdlem je Benzoinový olej dobrým prostředkem pro suchou, popraskanou pokožku, řezy a rány, stejně jako pro akné a podrážděnou a svěděnou pokožku a zároveň zlepšuje elasticitu.

Olej z černého pepře

Olej z černého pepře pochází ze sanskrtského slova „pippali“, což znamená „dlouhý pepř. Olej získaný ze sušeného pepřového bobulí, používaného po tisíciletí, se používá jako silný léčivý olej k léčbě revmatické bolesti, nachlazení, chřipky, infekcí a virů. Pomáhá při léčbě úlevy od bolesti a pomáhá udržovat zdravý oběh. Používá se v přípravcích pro péči o pleť Black Pepper Oil je oteplování, oběhový stimulant a je vynikající olej pro svalovou bolest, únavu a ztuhlost.